вот подумал и набросал
Пане Юрію.
Хочу, від імені всіх автовласників України побажати Вам міцного здоров''я, а також творчої наснаги. Що ж ми вам такого зробили, що ваші прихвостні роблять на дорогах, що їм заманеться. Вчора мені посміхався інспектор ДАЇ, розмовляючи (до речі демонстративно) по телефону, за кермом службового фольксвагена пассата в5, даючи мені розуміти наскільки "міліція з народом".
Також прошу Вас прокоментувати заяву пана Коломійця:
В новых штрафах установлены вилки. Как инспектор ГАИ сможет определить, насколько я непристегнут? На 51 или на 85 гривен?
Сергей Коломиец:
Вилки просто сложились исторически, ведь все построено на вилках. Они сделаны не для того, чтобы посчитать, насколько человек не пристегнут, а насколько это опасно. Если дорогая машина, то можно и сильнее оштрафовать, чтобы было неповадно, а для того, кто беднее, и минимум будет ощутимым. Если выяснится, что "Мерседесам" постоянно выписывается минимум, то за это будут наказывать.
Невже Ви забули одне зі своїх передвиборчих гасел "закон один для Всіх"
Думаю, що після останніх ваших нововведень ви назавжди знайшли підтримку в Українських водіїв, які, до речі також є електоратом.
Хочемо побажати Вам міцного здоров''я, ясного розуму, і доброї пам''яті, яка б не дозволяла забувати вам про народ і про те, що завдяки сампе йому Ви займаєте цей високий пост.
До речі, хочеться дізнатися від Вас, як від головного начальника скільки коштує річний тарифний план "безлімітний", не хочеться переплачувати посередникам в областях та районах.
з повагою.